Varšava vabi. Mogoče bi se lahko oglasila iz letališča ampak sem iz principa rekla, da nočem imeti računalnika. Temu se reče odvajanje od računalnika. Baje.

Na žalost imam občutek, da bomo imeli mraz. Je okoli 20 stopinj.  Že zdaj vem, da bom vesela, če bo doma okoli 30 ali več stopinj.

Z mano gre tudi zvezek. Vedno rada kam izživljam vse, kar ne morem povedati. Pa fotoaparat. Mislim, da bo kar zanimivo. Poljska je sicer ena država, o kateri nisem nikoli niti sanjala kot o destinaciji za počitnice, ali za turistične oglede. Mene so vedo bolj fascinirali topli kraji. Kuba, ki bi jo rada videla, še preden se zruši Castrov sistem (tega na žalost skoraj gotovo ne bom doživela) , Argentina, Grčija, Afrika… In pa Tajska. Eksotika.

Sigurno pa bo za vedno v mojem srcu London in Pariz.  To sta dve izredno lepi mesti. Najbolj pa me privlači množica ljudi. Slišala sem, da sem že kot majhna deklica imela na tone prijateljev. In vedno so bili med njimi tisti, ki so izstopali. Nekaj me je vedno privlačilo na ljudeh, ki so bili drugačni. Še danes je tako. In še vedno skoraj nimam prijateljev iz bližine mojega doma. Čudno.

  • Share/Bookmark

...komentar

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !