Ja, zadnje čase me je že nekaj ljudi opozorilo, da opuščam dnevnik. Vsi, ki ste me pogrešali, se vam iskreno opravičujem.1 Ja, dogaja se vsega preveč, hitro mi mineva čas, komaj še zadiham. 2 Šola, vsak prost trenutek se poiskušam spraviti od doma na prostost. Kaj pa se je dogajalo zadnje čase? Uradno nisem več fazanka . Krst fazanov je bil zakon. Tam sem malo skakala okoli z mojim fotoaparatom. Čeprav so se mi enkateri vztrajno nastavljali pred objektiv, sem naredila nekaj dobrih fotografij. KLIK za ogled. (Vse fotografije so moje. )

Zgodila se je tudi Stična in srečanje mladih. Zanimivo, in  pač tako kot za nekaj drugih stvari bi lahko napisala kaj več, pa ne najdem časa. Potem je takoj sledilo še prvo vseslovensko srečanje vodnikov.

Zdaj sem videla, da potekajo pogovori za ponovno srečanje blogerjev. Grrr. Jezna sem, ker sem spet že domenjena. Za isto uro , ampak drug kraj. Bljak….

Jutri gremo  pa v Ljubljano na neko razstavo. Danes pa zamaka vsenaokrog. Hehe. Tale zapis je beden. Tako kot se počutim jaz danes. Fuj.

V upanju na sonce…

  1. Kot na koncertu Zlatka Dobriča, ko poje on in vseh pet obiskovalcev. :lol: []
  2. Še Airwaves ne pomaga :D []
  • Share/Bookmark

...komentar

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !