veste, kaj sovražim. ampak res sovražim? ja. ponedeljkova jutra. to je zame fuj fej faj… vsako jutro sem mrtva, ampak ponedeljek pa zmaga v tekmi za najmanj zabavno stvar na svetu. seveda se v nedeljo ne spravim spat pred polnočjo, zato vstajanje ob povsem nečloveških urah pred šesto ni ravno navdušujoče. in kako to zgleda pri meni? da se skobacam iz postelje, se na hitro umijem, oblečem in zvlečem nase prve hlače, ki mi pridejo pod roko in zraven majico, ki od daleč izgleda kot da se sklada s hlačami. who cares. pa še mal korektorja in namečem zvezke v torbo. ob ponedeljkih nikoli nimam vsega s sabo. ampak res nikoli. in potem ugotovim, da še nimam leč. in poglej presenečenje, danes bi mogla vzeti nov par leč. oh, bodo že še za danes. in letim in kot vedno pozabim nekaj eno nadstropje višje. in danes natančno so bile to knjige za v knjižnico. in z mojim rahlo močno bolečim kolenom. k vragu vse. in ob preklinjanju se odpravim gor. in zraven streljam z očmi. in sovražim vse. vključno z mano. in se peljem. in pokličem sošolko, ki se pelje z mano… in jo čakam 5 minut. in reče da je vstala šele deset čez šest. nikoli mi ne bo jasno, za kaj porabiš več kot pol ure. pet minut kopalnica, pet oblačenje, …. ahja… nataknjena pa sem samo do tretje ure, ker potem pridem do kave. zakaj ne že prej? ker imamo pouk vsaj dve nadstropji više. jah… ampak potem gre le še na bolje.

Lepo torkovo jutro vam želim ;)

  • Share/Bookmark

...komentar [2]

 

2 komentarjev

  1. martyna martyna pravi:

    Najbolj noro je, ko se zbudiš (sploh zdaj pozimi, ko je zjutraj še noč) in misliš ufff, kok fino, noč je še, lahko spim še saj 3 ure…pa se obrneš okol pa začne zvonit budilka. Za kozlat

  2. Blaž Blaž pravi:

    veš kva je men ratal fajn – pondelki k je prva ura kofetek v evrotu :) prov navada – skor bi lahko reku tradicija :) to me mal pripravi na cel teden, sploh pa mi v četrtem letniku tedni laufajo hitreje kot kenijci :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !