prihod, nastanitev

jah. pa imamo špance tukaj. ena blaženo spi v sobi mojes sestre, ostali pa so  raztreseni vse naokoli. lepo jih je spet videti, čeprav nismo ne vem kako navduseni. oni pa so. najbrz zato, ker so prvič tukaj.  pobrali smo jih na letaliscu v Benetkah, in se vozili nazaj. dokaj brevezna stvar, ampak mi smo si jo skrajsali z zanimivimi pogovori. ugotovila sem, da voznje v avtobusu niso tako slabe, ampak od spanja te lahko konkretno boli vrat.  tako kot mene trenutno. upam, da se ne bom se kaj poležala, ker drugače bo kriza.

za jutri imamo ze plane.  bo zabavno

(kdo ve, na koliko časa vozi trola od železniške do btcja?)

 • Share/Bookmark

...komentar [8]

 

8 komentarjev

 1. Sveps pravi:

  mal pozn povem ampak vsaj povem :P zdj je odvisn od ure, kdaj hočš jt. če bo to takrat, ko se vračajo iz služb al pa grejo v službe se lahko voziš tud uro ali več. drugače pa če ni gužve pa prideš v ene 15 min.

 2. SebastjanErlah pravi:

  hja, ste mel špance…in pol dve španki seksata in eni poč kondom…potem moram pa jaz prevajat, ko hočejo tabletke…s tem, da ne znam špansko, oni dve pa ne angleško ;) Je blo pa zabavno :D

 3. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  @matic:hvala :D smo pol dujel… da eni znamo jit na trolo večina jih je šla pa za enmu kretenm k je šu na taprvo trolo k je šla mim :D

  @sebastjan:?kaj?

 4. sebastjanerlah sebastjanerlah pravi:

  Ja a niste mel špance kot goste v gimnaziji?

 5. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  am. smo mel ja. samo še vseen ne dujamem…

 6. sebastjanerlah sebastjanerlah pravi:

  ja od teh špancev, sta dve španki prišli v kranju po kontracepcijske tabletke, ker je ena od njih seksala pa ji je počil kondom med seksom. no in angleško nista znali, razen “hello” “thank you” “good bye”. No jaz pa približno tako znam špansko, pa sem se moral matrat s tem, da sem prevajal špansko medicinski sestri kaj sploh hočeta in kako mora nato una tabletke jest…a ti je zdaj bl jasn?

 7. sebastjanerlah sebastjanerlah pravi:

  aja, btw že dolgo časa nisem bil pri tvoji mami (služba pač). Kako se drži? Pozdrav jo!

 8. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  aja :D toj moglo bit pa zanimivo… no, pač angleščina ni njihova (močna) točka.

  bom pozdravla, sem ravno an obisku pa ji gre vsak dan boljš :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !