ah… pa tako zelo sem bila prepričana da bom pisala vsak dan sproti. ampak saj bo zdaj tudi ok :D

well,…

drugi dan, v sredo so naši španci prišli z nami v šolo. in jih je bilo strah. pa kaj :D najprej so jih miljonkrat pozdravili in jaz sem mogla v sosednji razred po stole za profesorje in seveda sm našla ravn razred, ki je pisal esej. opala :D pač, se vidi da sem to jaz :D … po tem pozdravljanju smo imeli predstavitev slovenije. usual boring stuff. in potem še slideshow s slikami iz našega obiska. woooow. noro. to je bilo pa res nepozabno. in potem smo šli na učne ure. moja je slišala glasbo (edina normalna ura glasbe v celem letu je bila. slišali smo proper education in bandiera rossa. pa še en del kumada od elvis jacksonov. ampak itak sem ga prepoznala samo jaz :D ) in pa … zgodovino, kjer smo reševali liste za španščino, ker smo imeli nadomeščanje. zabavno :D in potem so šli oni okrog Kranja in h županu in so on… mi pa smo bili v šoli. (wanna be good students :D ) in pol smo jih pobrali na slovencu. in smo odšli zu lubljana. u citipark. po trgovinah. pa u atlantis. in ker moja ni šla, sem še jaz zapravila moj dragoceni čas v trgovinah. iskala sem sončna očala in uhane. pa ker so moja sončna očala mela še tisto pikico uporabnosti nism kupila novih. in zdej se zaradi tega kesam. in pa ne najdem zelenih uhanov. za h zelenemu plaščku… green is good (in alien style :D ) hm. no najdla nisem nič od tega. ampak sem srečala… pač. jah :D in smo odpujsali domov. aja ne… šli smo še na večerjo u Bufa. ne bi o tem, da smo hodili tam po travi od železniške… in pa da smo zasedli cel Buf :D ampak… je bilo fino :D

dan tri. (gledam na list in ugotavljam, kaj se je dogajalo :D ) ja. šli smo v škocjanske jame. in bilo je vlažno in temno in… o… that reminds me … našla sem perfect sceno za alamuta. Tisti zadnji spust je bil dejansko ubijalski. in tako lepo je izgledalo od daleč. manjkal je še gred in na drugi strani rajski vrtovi. sem omenila, da je to moj najljubši roman ever sploh? no,… potem pa ogroooomno stopnic. ampak res ogromno.vmes sem še izvedela da je fizika pozitivna :D and that really made my day up. :D in potem na kosilo v postojno. pohan sir je … kr neki :) in pa potem na predjamski grad. prvič se mi je zdelo res fascinantno, ampak v šesto je bilo pa… a little bit boring. aja. ugotovili smo da so imeli tam duhovniki … no ja. .. kabare :D pač. med njimi in spalnico je bilo zelo malo. zavesa. ali rešetke. ne vem. ampak mislim, da je bilo poskrbljeno za njihovo zabavo. In potem v Ljubljano . ker smo bile večinoma punce je bil na sporedu takoj šoping. irresistible :D . še zmeraj mi je všeč zara :D no… potem pa se je slovenski del odprave spravil v mestno gledališče. res mi je všeč. prvič sem bila tam, ampak… občutek da si v dvorani, okrog tebe pa mesto, je awesome. pa tudi ljudomrznež je nekako presegel moja pričakovanja. pač. pričakovano je bilo neki lame mediteval sranje. ampak. blo je…. noro. sem že omenila, da bom začela hoditi v gledališče? no, za tako predstavo itak :D in spet vožnja. ne maram avtobusov. več. sploh. ker so dokaj neudobni. in zvečer žurka. em. sem omenila, da v pijanem stanju govorim še več kot ponavadi. pa sem že tako zeloooo zgovorna. res. mjah. vodka ni zdrava. še manj pa če te domov vozijo starši.opala :D ampak… saj ni bilo hujših posledic.

sobota. zjutraj vstajanje. in… maček me ni našel :D jipijej. in potem odhod. na grad Kamen. pa v Plečnikov drevored v Begunjah. pa… Bled. grad. poroka. angleški turisti. vino :D oh, potem pa dež. in nič hoje okrog jezera…. nažalost. ampak sem opazila, da me vvoda res pomirja in razveseljuje. potem smo šli še na Brezje. pač… turisti. in pa na pico. in solato. v nedeljo pa pozno vstajanje in v Piran. tista picerija ob trgu, nekaj na B ima najbolj neprijazno natakarico. pfej. sej smo res mali in neumni ampak lepo prosim… če me ni bilo ko je razlagala, kaj imajo za hranjenje, mislim, da nisem kriva če je morala povedati, da nimajo pomfrija. ali riža. :D ah… potem pa v soline. to je pa bilo nekaj. moje allstarke so na eni nogi dobile konkretno blatno kopel. ampak so že pri sebi. samo malo različne barve. ampak ni problema. jah. morje pa sploh obožujem. cel dan sem bila tako zelo dobre volje, da ne znam povedati, kako zelo…sonce morje… sanjsko.res.

ponedeljek. zjutraj smo pri nas na šoli čakali dva ugledna moža, JJ in Potočnika. V bistvu sem jih čakala samo jaz. ostali pa mene. da sem naredila tiste tri fotografije in tekla na avtobus. in proti planici. v nahrbtniku pa moj fotoaparat in fleš. in s tem na vrh velikanke. No, še vseeno nisem bila med zadnjimi in ponosna sem na to. snega pa je bilo tudi na pretek. potem pa kepanje. to je bilo pa noro. kepe so frčale vse naokrog. kot bi bili stari pet let. :D sprehod do tamarja, gobova juhica in čakanje ostalih treh, ki niso prišle do cilja. ena izmed katalonk je spraševala za bolnico, a smo ugotovili, da ima pač samo ženske probleme. uuf… in pa postanek v kranjski gori, pr sport pointu frappe in odhod do gorenjke. to je čokoladni raj. že cel teden imam na mizi čokolado z okusom maline (črno) in jeeee božanska. in manjka jo dva koščka.ooooooooooo. *melting* popoldne še v šolo, da smo se razpisali o svojih doživetjih (seveda, moj zapis je bil ekstremno dolg in dvakrat daljši od zahtevanega. kaaaj. ko sem v moodu, sem v moodu.) in večerja. v Naklu. v Marinšku. Oh, najedli smo se in nasmejali in… nepozabno, res.

torek pa smo naredili še zadnjo skupinsko fotografijo in pomahali špancem.

Noro :D

  • Share/Bookmark

...komentar

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !