oooh. how i waited that day. no, vbistvu niti ne, ker mi je tole leto kar spolzelo mimo. resno. še danes imam občutek, kot da bi včerja prvič prišla v šolo. in nisem nezadovolna z izbiro. šola je super, komplet učiteljev pa tudi kar sprejemljiv. ne mislim se pritoževati, ker res ni vredno.

Lepi dnevi. Žurnalova križanka in sudoku, stotine neumnih in neumestnih pripomb, razglabljanje pri zgodovini,  zabušavanje pri kemiji, umiranje pri slovenščini, kavč na hodniku, vsi ljudje, ki so v šoli pa nekako dajejo izgled vsemu skupaj, nova poznanstva, šolski koledar, sirovka s sirom, avtomati za kavo1 in še stotine neopaznih asociacij. it was a great run.

OMFG. a mi lahko kdo prosim pove, od kod za vraga ve naša mati za moj blog? včeraj je ob nekih naštevanjih nezdravih stvari (mobi, nezavarovani jajčniki,… ) omenila še : veš, koliko piscev blogov je že v zaporih? moje oči so dobile trojno velikost. lepo prosim. to je moj dnevnik, zato nimam imena objavljenega na strani. Kako za vraga je ona najdla to???

  1. brez katerih sem jaz mrtva. če mi jih odnesejo, jih imam namen tožit. []
  • Share/Bookmark

...komentar [2]

 

2 komentarjev

  1. Luka pravi:

    Uff zame se ita pa ang ustni.

  2. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

    good luck with that :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !