YouTube slika preogleda

rahlo zamorjeno počutje.

zjutraj spet downloadala last fm. in končno namestila twitterja na blog.  pridna ? kinda…

pa spet kuhala kosilce. as always-it was yumee :D

tele nevihte so neznansko lepe. strele. dež ki pada na za+emljo. nikoli si ne morem pomagati,d a ne bi stekla ven in pomolila vsaj roko na dežne kapljice. ker je to kul.

občutek, ko ti kapljica pade na kožo,  ko spolzi in pusti za sabo hladno sled. ko čutiš, da si del nečesa velikega… nekaj kar si e predstavljaš in se ne moreš dotakniti. nekaj ker je okrog tebe. in se spomniš. mogoče kakega trenutka, ko si kot otrok skakal po lužah, mogoče kakšnega poljuba pod dežnimi kapljicami, mogoče plesa po dežju. poletni dež je lep.

 • Share/Bookmark

...komentar [2]

 

2 komentarjev

 1. Tilen pravi:

  Jaz sem med nevihto sedel na balkonu in se čudil naravi… ‘Bemti je blo lepo.. in a creepy way… but still :lol: Najbolj me je fasciniral deževni val….ki ga je prinesel veter… in se je prav videlo, kako je dež zalil najprej en blok, pa drug blok, pa tretjo hišo, potem mene, in tako dalje… :lol: In kakor hitro je prišel, je tudi odšel – jaz pa sem ostal z nekaj posnetimi fotografijami in posnetki (ob vseh super-duper funkcijah mojega mobidika je kamera ena najslabših, žal… :( )

  T.

 2. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  jaz sem pa danes vstala okrog šestih, da sem šla na balkon. in gledala dež. in prišla nazaj rahlo mokra :D

  blok, hiša, ti :lol:

  jaz ap nevihte ne slikam, ker zmeraj, ko sem s fotoaparatom hotela ujeti strelo, se mi ni izšlo… pa ima 6 slik na sekundo :D
  zmeraj zamudila pravi trenutek pomojem…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !