okej. danes je biu moj pester dan. sicer dopoldne ni nič kazalo na to. zbudila me je neka kretenska bolečina v predelu rodil&co. jeap, guess what… moji srečni dnevi so spet tukaj. nestrpno sem jih čakala. NOOOOOOOT. en teden na mesec ne bi bila jaz. :D :lol: .

seveda h temu paše še moje bitchy počutje in seveda najedanje moji materi. nisem ji jaz kriva, da ima sedaj dopust. samo mir pred njimi hočem. a je tako težko to razumeti????

ja in kasneje po prestavljanju  stvari po sobi( zakaj za vraga mene med pmsom ne prime, da bi kaj pospravila???) , sem naredila kosilo (pečen sir na žaru:D) in se počasi odpravila proti Kranju. jedla sem Marsov sladoled… jumee… in pa rolanje od Kranja do Trate. in nazaj. po največjem nalivu. Ne vem zakaj, ampak jaz sem kar dobra v nalivih. igram odbojko, nogomet in rolam. WTF. really WTF. in v glavnem že tako je bilo moje razpoloženje in hitrost na nuli (thanks to PMS), potem pa se je dogodil eden highlightov dneva. moja vrla sestra je zaklenila ključe v prtlažnik svojega avta. okeeej… pa smo šli do ljubljane. lepo je bilo biti spet tam po dveh tednih :D pa dobila sem suho trenirko in se počutila ko… šiptaree… in potem me naša vrla mati še pregovori, naj grem z njo taka v trgovino. ampak se je splačalo. dobila sem rdečo torbico za h novim balerinkam. me likez. big time ^^.

sicer pa sem se med vožnjo po  nevihti spomnila še parih malenkosti iz jamboreeja. najbrž zato, ker sem srečala enega udeleženca le minuto, preden je prišla ploha :D spomnila sem se raznih objemčkov s skoraj popolnimi neznanci, včasih kar tako, za lahko noč, da bi se zamazali z blatom… pa držanje za roke in pogledi.pogrešam kar precej ljudi…pa kaj če so nas gledali čudno. mi smo bili srečni…

kakšna kretenska stvar ti zna polepšati večer… klik bivšega sošolca :lol:

pogrešam mnoooogoooo ljudi…

  • Share/Bookmark

...komentar

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !