Spet ena objava, ki bo neznane dolžine, ker ne vem kam me bo zaneslo. Torej. Spet eden dni, ko je vse skupaj samo spreminjanje. počutja, vremena, ljudi, misli, … stališča pa ostajajo ista. To pa itak pri meni ni spremenljiva stvar.  Navdušuje me samo še … glasba, sonce … in nekateri ljudje.

Nasploh je bil dan novih odkritij. Naprimerr… da so ljudje zabavni, da še celo ure matematike znajo biti kar pestre, da še nekdo drug ne zna jesti sladoleda ( meni so že rekli, da v kornetu ga ne smem, ker se mi vedno stopi :/ pa kaj, sem pa počasna pri hranjenju. ) in podobno. Ševedno sem štorkljala naokrog v petkicah, ki menim, da bodo postale moja obsesija. danes ugotovila, da me koleno še vedno pošteno heba (samocenzura :lol: ) . ne maram tega…

jutri pa nas čaka še uradno fazaniranje in zame working:D (fotkanje) . Ravnokar ugotavljam, da se je lansko leto tam začela moja fotografsak karjera. :D (now thinking, i’m taking photos for a year and they aren’t getting any better. at least i think so…) Ima me pa tudi, da bi v petek skočila do ljubljane, a imam občutek, da me foma lahko ubijejo, če pridem na plan s tako idejo. (vmes reno povprašala pa ni bilo ubijanja ampak samo moralne klamfe.)  jah, take probleme imamo underage persone … s hudim domačim režimom.

Čeprav priznam, da mi za na GSS niso komplicirali ampak še ponudili prevoz iz Kranja.  OK, priznam, prejetno presenečenje. Po pravici pa niti ne vem, koliko se mi da. Po možnosti spet dobim vlak, ki je nabasan bolj kot živinjski… ne, menim da ne bode nič.

zadnje čase imam spet … zanimivo z dečki. in  ne, nimam nobenega ampak se razburjam, ker sami ne vedo, kaj hočejo. nekaj časa prijazni, potem ignorirajo, potem spet nekaj trejega. cmon, make up your mind. itak pa povsod naokrog glede tega omenim da sem srečno samska. (poudarek je resnično na srečno. )

Čeprav priznam, da make up your mind stuff  ne dela niti pri meni. sicer zaradi povsem bizarnih stvari-obleke and co. plus rabim novo frizuro, ker mi trenutna ni všeč. plus rabim in hočem miljon stvari, pa sem brez denarja. No money :(

well,odločam se da prekinem nakladanje. I feel no need to tell more…

YouTube slika preogleda

BTW: ne vem , če bereš, ampak Own thank you. razveseljuješ me :D

  • Share/Bookmark

...komentar [2]

 

2 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Pomojem bolj punce ne veste kaj bi ;)

  2. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

    no, no, no… pšt (6) drgač se pa jest znam hitr odločt za kšne stvari. bl me zafrkavajo kšni mejčkeni detajli….

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !