and i find it kinda funny, and i find it kinda sad….

Ja, zadnje čase je bila moja zgovornost nekje kjer skoraj nikoli ni. To je na nuli. :)

Torej, zadnji dnevi so bili zelo pestri zame. hm,… v sredo smo imeli šprtni dan. tek na 100,800 metrov in skok v daljino. In moje koleno je že na štartu na100 metrov začelo boleti ko… krehm, ne bi podala točnih izrazov.  Tako, da sem konec športnega dne pričakala na klopi. jipijej for me. to je samo iz enega razloga, ker ne počakam, da bi se mi koleno zacelilo do konca. stupid, stupid me. sploh zato, ker bom mogla vse to opraviti kasneje.  jipijej. NOT:

v četrtek pa smo se podali na ekskurzijo po slovenski koroški. ogledali smo si cerkev, ki ima po tleh steklo in spodaj odkopane stare grobove. kinda nice scene for creepy movies. potem pa še libeliče, kostnica, ki sem jo jaz že videla, muzeja kmetijstva in črna kuhinja. če sem popolnoma iskrena, je bilo rahlo uspavajoče, ker sem že videla vse to. potem smo imeli čas za kosilo v… nevem kje. vem, da smo čakale na pico več kot pol ure, da je bila antakarica popolnoma blond, da smo potem odšli v Peco (in ne, to ni napaka, ker smo šli v rudnik). zadnje ačse vedno bolj ugotavljam, da imam vedno občutek, kje je neprijetno za klavstrofobike. sama nimam teh problemov, ampak vidim že preden kdo doživi probleme s tem… sploh pa je bilo globokoumje, ko je ena od … sotrpink ugotavljala, da se boji višine 600m pod površjem. namreč bile so zelo visoke stopnice. in to je kar zabavna stvar :) . potem pa je bila vožnja domov. in highlight dneva. denarnico sem dala v odprt nahrbtnik in ko sem ga pobrala, je očitno padla ven. in to sem ugotovila dve minuti po tem, ko je avtobus odpeljal. in seveda sem takoj opravila nekaj klicev, vendar sem denarnico dobila šele v soboto. klicala sem na prevoznikovo številko in gospa mi je pojasnila,da cele dneve vozijo in ne ve, kdaj bo lahko denarnica vrnjena in to z glasom, ki je zelo jasno nakazoval, da sem si pač sama kriva, da sem izgubila denarnico, in da ona se sploh ne bo ubadala s tem. takrat sem ji resno zaželela, da naj se še njej zgodi kaj takega…

v petek je bil dan, ko sem se odpravila v stično. po šoli na vlak in v ljubljani v avto in v stično, kjer se je je v soboto odvijal festival mladih. bila sem tam kot ena od fotoreporterk in moram priznati, da mi je stična vedno všeč. zaradi ljudi, ki jih vidim mnogo premalokrat, zaradi trojne količine pocukranosti (srčki-balončki, parčki,…) in podobnih stvari. letos sem sicer bila pridna in sem fotkala kot nora, ampak še vseeno pozdravila 80% ljudi, ki sem jih imela namen pozdraviti. pa objemi in poljubčki za tiste znance, ki so si jih zaslužili :P . letos nisem kupila sladkorne pene. škoda, ane?itak pa je bilo zakon za zadnji del, ko sem se znorela pred odrom. še zmeraj iščem naslov neke pesmi…. ne bi komentirala, da so nastale neke čudne fotografije …. mene. nepresenetljivo, res.

v nedeljo pa smo uredili fotografije. (spanje več kot štiri ure zadnji teden ni bilo. in sploh nisem zaspana trenutno :/ ) in sem ugotovila, da sem kar malce prestroga glede filtriranja fotografij. pravijo. danes pa doma nenačrtovano družinsko srečanje. in pa delo za šolo. veliko dela za šolo. in pa topa posteljica.

ravnokar ugotovila še, da imam muskelfiber. great. Not.

sploh pa je trenutno rahlo zamorjen dan.in ugotavljam, da bom na naslednjih volitvah že sodelovala. groza, kam gre čas…

 • Share/Bookmark

...komentar [7]

 

7 komentarjev

 1. Miha pravi:

  In bojo slike na internetu? :P
  meni je bilo tudi kar ušeč, čist pestro :)

 2. rozazvezdica pravi:

  ja, pridejo jutr. si pa en pozer ti :P
  ej kaj ste mel vi un trio? k ste nekej brenkal pa zbijal in to?

 3. Snowblind Snowblind pravi:

  Ja bedne so poškodbe ja. Sam res raj počaki, da se zacel :) RES!

 4. lukasi pravi:

  a to mate akcije kar vsak večer, ko je kaj živega? ma nismo še sinhronizirani :P če bi pa bli, potem pa ne rabimo niti oddajnikov, hahah

 5. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  khm, were discussin’ me here :D :lol:

 6. Snowblind Snowblind pravi:

  Advice is advice :P

 7. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  thanks. taken in mind.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !