danes je bil dan. nič posebnega, če sem iskena, razen da sem naredila malo morje slik moje sestrične in moje sestre, zabušavala cel dan in nasploh bila nekoristna (oh, pa ne da že spet) :D .

drugače pa juhej, dobila nakazano štipendijo :) (ne bi komentirala, kako je izgledalo naročanje v Downu: en čaj, kavo pa en kozarec vode-čista sociala :) )

jutri pa grem in me ni do ponedeljka. čateške toplice. pa v torek imam okulista in sploh sem zadnje dni kar zaposlena :D (kar mi popolnoma odgovarja, če sem iskrena  ), samo teoretično naj bi me skrbelo, da bom imela probleme v šoli. TEORETIČNO!

sploh pa sem ugotovila še eno malenkost, in to je ta, da sva obe s sestro obsedeni s Facebookom. (in to je zaskrbljujoče, ker ponavadi sem s takimi geeky stvarmi obsedena samo jaz) .

eh, bluzenje že nevemkateri dan zapovrstjo. groza.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark

...komentar [5]

 

5 komentarjev

 1. Snowblind Snowblind pravi:

  Kaj se prtožuješ no :P bluzenje je zakon. Pa tak petek je še uredu. Moj je fakdap! … bom jutr napisu :lol:
  Ampak tele toplice bi pa sedle ja … mal vode, kjer se nima smisla potaplat in pol sam ležiš in …ploveš po mehurčih in manevriraš okoli prosto-plavajočih babic. Najbolj seksi prizor: gre babica na une bubble-jets in ji začnejo odstopat kopalke. Tomideli :lol:

  Drgač ja … My name is Grega and I’m also an addict :P sploh una ”igrca” kidnapped al kaj je … skos kradm folk :D

  Uživej!

 2. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  je zakon, dokler je v zmernih količinah :D (pr men je to zdej že pretiravanje :D ) ne bom gledala babic. iz principa. :D pha.

  dons sm 100 points zgubla pr kidnapped! damn. morm mal bl intenzivno ljudi ugrablat začet :D (inm zdej bom še hujši obsedenc:O) a to je tko : Pozdravljen Grega, radi te imamo. Si že prešel na prvo zdravljenja: priznanje? :D :lol:

 3. Snowblind Snowblind pravi:

  NE! Nikol! Lahko neham kadarkoli hočem! :lol: Jz pa vedn skor pravilno odgovorim in sam naberam pointe :P Ha! Aja če te kdo ugrab u Capetown … sm to jz :lol:

  Ne glej babic.

 4. rozazvezdica pravi:

  ne boš me :D ker me nimaš dodane :P pha xD (že tko sm 77% cajta ugrablena in se gražam če bi bla še več. :)

  nism jih gledala

 5. Snowblind Snowblind pravi:

  Jasamres!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !