ker sem bila poklicana s strani Snowblinda , da zaupam 7 resnic o sebi, in ker pač zadnje čase pišem reees minimalno1 , je to ena krasna priložnost, da napišem kaj pametnega2 , torej, let’s get started… :)

1. obožujem vse, kar ni normalno. ekstremi so mi ljubši od normalnih stvari. to se kaže pri vseh stvareh. obožujem samo sneg in sonce, ne maram oblačnega ali deževnega vremena (well, je tudi malce odvisno od razpoloženja) obožujem ljudi, ki so izven povprečja, obožujem stvari, ki so unikatne. zakaj sovpadati, če smo rojeni zato, da izstopamo. če izstopaš, lahko še vseeno nekako ponikneš. you just blend in… hm, v to kategorijo spadajo tudi prazniki. pač niso vsak dan 

2.nora sem na umetnost. obožujem glasbo, filme, slike, fotografije, predstave,knjige. in sem tudi hud estet. vedno si želim, da bi bile stvari lepše. mori me, če je kaj iz malomarnosti grdo. zadnje čase me vleče kakšen star stil. dvajseta ali šestdeseta leta. vintage je kul :)

3.vedno sem rada delala fanstovske stvari-avtomobili, motorji, gokardi, avijoni so moja obsesija. vse akr je hitro in ponavadi tudi nevarno. tukaj spada še ena neobičajna stvar- sem fotografinja. ženski osebek s takim fotoaparatom kot ga imam jaz, je precej neobičajna stvar . ampak jaz ga naravnost obožujem. in mi je vseeno, če ni to običajno.3 

4. sem ena najbolj zmrznjenih oseb naokoli. vedno me zebe. ko najdem, kaj je vzrok temu, bom ukrepala z vso silo, ker takšno stanje v zdajšnjih temperaturah neprijetno do konca. 

5. na ljudi se navežem prehitro in premočno. in potem sem ogromnokrat razočarana. 

6. prehitro sem navdušena nad stvarmi. moje obsesije se nabirajo hitreje kot palčki izdelujejo darila za vse otroke na svetu4 . obsesije s hrano, s hobiji, s slikicami na mobitelu, obsesije z mesti,… pri meni jih je malo morje. vsak dan nova. skoraj…. 

7. obsedena sem s čevlji (zadnje čase so na sporedu petke) , oblekami, nakitom in torbcami. in s snowboardanjem in s sončnimi očali in … tole raje prekinem, ker se lahko nadaljuje v neskončnost… 

kumad, ki paše zraven, čeprav dekline ne prebavljam. dokler nisem izvedela, da je njen kumad se mi je zdelo poslušljivo, tako da… naj ji bo. ampak samo tokrat.: 

YouTube slika preogleda

za naprej pa naj napišejo kaj… hm… (Snović je potagu preveč ljudi…)

Veter  , Tilen , fetalij5 ,moj bord6Nina (( ki tega najbrž ne bo opazila )) , Susi , Ana 

 1. beri- nič []
 2. khm, govorilo bo o meni. pamet= kje? []
 3. beri točko 1 :) []
 4. ena božična primerjava paše v tem kontekstu []
 5. ker zadnje čase od njega ni drugega kot muska… []
 6. ker m je zmanjkalo idej []
 • Share/Bookmark

...komentar [2]

 

2 komentarjev

 1. lordwales pravi:

  Pri ljubezni hiti počasi,
  da ne boš razočarana.
  Moja obsesija pa je še vedno tipkovnica.

  Je pač tako z temi resnicami -so resnične?

 2. lordwales pravi:

  V profilu pišeš, da si sanjska novinarka. Upam da se zavedaš, kako stresen poklic je to in kaj se je zgodilo z odgovornimi uredniki ( Branko Podobnik in Robert Mecilošek )

  Če si tofa včeraj poslušala, raje dve kavi kot koilo, alko in cigarete. Pol pa komaj penzijo dočakajo.

  Sodelujem z časopisi od 1985 leta in imam več kot 500 objav.

  V zadnjem času pa največ sodelujem kot politični satirik za VečerovToti list!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !