Torej, ja, včeraj sem pridobila še eno številko več pri štetju let. Dobila sem tudi ogromno stiskov rok in poljubčkov, in morda sem izredno vesela že zaradi dejstva, da je bilo 90% vsega skupaj pristno in brez hinavščine. ja, mogoče se mi svet zna zazdeti lep.

po drugi strani pa spet hočem imeti vse, kar je nemogoče. kot zmeraj. ker sem jaz zmeraj tisti optimist, ki sanja, da bo kaj od načrtov šlo v pravo smer, pa nikoli ne gre, pa sem še vedno optimist. bloody hell.

zunaj pa sije sonček. ko maček se že cel dan prestavljam po sobi in lovim vsak delček svetlobe in toplote, ki sem ga zmožna dobiti. predem pa tako in tako vseskozi.

sploh sem pa spet v tistem in need for a guy stanju, pa vem da je lažje brez njih. no, ja, sej da bi se našel kak pravi … bo pri meni težko. k sreči me oboževalci (khm, beri tisti, ki bi jih lahko dobila) ne ganejo, saj so ponavadi zelo kratkotrajna zadeva in imajo IQ okrog gobe.. no, ja, iskreno imajo gobe več pameti kot oni. To pa ni uporabno. Ja, spet kompliciram. Eh, dost za danes…

zunaj

 • Share/Bookmark

...komentar [2]

 

2 komentarjev

 1. sikfak sikfak pravi:

  Neverjetno. :) Ma ja..fante: viski, viski: fante…izber viski. :)
  Pa še enkrat vse naj naj*

 2. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  ponavad ga res :D
  nevem pa kaj je neverjetno… :D
  hvala!!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !