valentinovo je, vsi so pocukrani. lepo je brat kakšne stvari in opazovat sončni zahod za Triglavom. Mogoče … sploh pa, tut če sem sama, lahko sanjam in se imam lepo na valentinovo, ali ne? :)

————————–

Premišljevala je . Kot že neštetokrat se je spraševala, zakaj je vse skupaj tako kot je. Spomnila se je celega življenja in ugotovila, da je vseskozi bila sama kriva za napake, a se je iz tega hotela iztrgati in še bolj zapadala v probleme, ko pa se je počasi vdala v usodo…. se je vse spremenilo.

Pa ne na zunaj, le znotraj je čutila, da je prišlo do velike spremembe. Postalo je lepše. Delala je napake in bilo ji je vseeno za to, saj se vedno uredi. Počasi je dobivala občutek, da je življenje lahko pravljica.

Potem pa se je zgodil še on. Tisto čudo, za katerega ni verjela, da obstaja. Zanj je vedela že dolgo časa, vedno sta bila prijatelja, a vsak s svojo družbo, vsak s svojim partnerjem in nasploh ju je povezovalo le malo stvari. Pa vendar je po nekem pogovoru zataval v njene misli vse večkrat, otepala se je misli nanj, saj se je bala za njuno prijateljstvo. Nekoč, na ulici jo je povabil na pijačo in pregovorila sta uro. Čutila je, da se zaljublja vanj še bolj, kot je bila prej. Naslednji dan pa šok: našel si je novo punco. Počutila se je prizadeto, a vendar tega ni razkazovala in igrala je običajno sebe. Pustila je vse, kar ju je vezalo in odšla nazaj v svoj svet. Čez nekaj tednov pa je sredi ulice zagledala njega. zagledala ga je za sabo, saj jo je veselo objel. in preden sta nadaljevala, se je njegova roka prijela njene. edino čustvo v tistem trenutku je bilo presnečenje. a kmalu se je prepustila, saj je ob njem doživljala mravljince. počasi sta stopala skozi dni, z ukradenimi poljubčki, z nežnimi dotiki, s prsti prepletenimi med sabo, z občutkom milnega balončka vsenaokrog. s poljubi na vrat, s počasnimi nasmehi, ki sta jih zbujala drug drugemu v težkih dneh. ob njem se je počutila kot majhna punčka, kot najbolj posebna punčka na svetu, v njegovem naročju je bila varna.

———————–

haha, ja, moja romantična dušca ja. nevermind. ja, valentinovo je kul. čeprav nisem zaljubljena. čeprav mi ni nihče všeč. čeprav ne prebolevam nikogar. ha!

YouTube slika preogleda

radi se mejte.

 • Share/Bookmark

...komentar [4]

 

4 komentarjev

 1. Kapucka pravi:

  rada te mam<3
  ful lepo napisala*

 2. Nika Nika pravi:

  o…sej se mamo radi :D

 3. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  haha. Nika, toj strašno lepo slišat :D

 4. Valentinovo pravi:

  Lepo napisano, imaš občutek za romantiko :)
  Nas boš za letošnje Valentinovo tudi presenetila s kakšno zgodbico?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !