Oh, look, it’s me again. Spet sedim in tipkam. In se razgledujem po lučkah, ker ne maram imeti prižgane luči. In se pogovarjam po MSNju in ugotavljam, da od te objave najbrž ne bo kaj pametnega, kot pa je bilo najbrž že pričakovano.

YouTube slika preogleda

po pravici sploh ne vem, zakaj sem šla pisat tole…. aja, ja, Spet doma. :D odpele smo svoje prekrasne začetne in zaključne songe, Dancing Queen, in kamera se me ni ravno izogibala. Ne vem, ali naj bom navdušena ali naj norim, ker nekateri posnetki so… komični.(Še zmeraj vem da zato, ker sem na njih jaz…)

Drugače pa sem danes kot ena starih mam(Klišejskih, ne apeliram na določene, vem da so tudi vitalne in srečne…) . Že cel dan samo nekaj stokam in jokam in sem tečna in si grem na živce. Živel PMS! Zunaj upam da se bo kaj otoplilo, ker mi tole sonce ne pomaga veliko, če zunaj piha tako, da imaš občutek, da si brez oblek na vetru. Ja, vem, da tole ni imelo pomena, ampak se ne spomnim nobene pametne primejave. Drugače pa itak že cel dan delam svojo glasbeno trapijo. No, tudi vizualno se celim. Gledala sem Cry Baby in Depp je naravnost božanski.

Hm, sem omenila, da imamo počitnice? Že spet kar vidim kako bodo zbrzele mimo mene, kot ponavadi. Vedno imam na stotine planov, kaj vse bom naredila na koncu pa od tega ni kaj dosti učinka. Mogoče se tokrat ne bom sekirala in bo bolje. :) Imam pa kar konkretno zalogo knjig, tako da dolgčas mi ne bo.

  • Share/Bookmark

...komentar [2]

 

2 komentarjev

  1. sikfak sikfak pravi:

    Bomamst, sam jamraš še. :) K da ne bi mela počitnc..sej, k boš enkrat na faksu boš pa vidla, kok ti je šele zdle lepo. Hah, mladina..

  2. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

    kaj jamram. zmerej povem da mam blog samo zato da jamram. :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !