še zadnjič. ker se tega ne grem več. ne bom več tista ki se bo počutila krivo za vse. ponudila sem ti prijateljstvo. nočem osornosti, samo kakšen lep pozdrav in enkrat na sto let eno pijačko . je tako težko?

ja, ker sem se navezala. ker boli. še po skoraj celem letu se spominjam vseh lepih trenutkov, vseh pogovorov, ki so mi segli v srce, vseh stvari, ki so bile posebne, ker si bil ti z mano.

YouTube slika preogleda

včeraj se mi je dokončno strgalo srce. Ja, šele zdaj. sovražim tako občutje. ne grem se več! ljubezen naj bo rezervirana za tiste, ki si jo zasslužijo. jaz si jo očitno ne. ker sem prezaupljiva? ker se navežem? ker sem naivna? ker se sovražim ker ne znam pustiti, da grejo stvari proč? ja, zato.

še zmeraj te bom najbrž imela nekje globoko v sebi rada, ampak tokrat je zadnjič. adijo… tisti adijo pri železniški, ko sem želela, da bi ostala objeta. samo da tega nočem več želeti.

avoiding love! 4 ever…

 • Share/Bookmark

...komentar [5]

 

5 komentarjev

 1. luka pravi:

  Te razumem, sem sam doživljal/am isto. Lahko se zasovražiš lahko pa probaš samo tanajboljše iz vse stvari ven vzet. Življenje pa mora oz. bo šlo naprej in dober je da greš ti z njim naprej z čim manj prtljage, ki te bo samo zavirala v prihodnosti.
  Upam, da malo razumeš kaj sem ti napisal, ker očitno izgubljam koncentracijo napisat par misli v smiselnem stavku.

 2. Fuga pravi:

  Ja, konc, schluss, fertig, štala, klinc, jebatga, na novo bo treba začet!

 3. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  @luka:dojela, ni panike… sej bo šlo mem…
  @fuga:mam namen. sam prej bo še mal pavze, se mi zdi…

 4. Miha pravi:

  Saj bo Tina, tud teb se bo enkrat odprl ;)
  Žuri ga zdej, kva ti bojo tipi :P

 5. rozazvezdica rozazvezdica pravi:

  haha hvala. :) sej bo šlo mem :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !