Spet nova prelomnica. Začetek šolskega leta.Sama padam na vse razne prelomnice in praznike in pač vsako spremembo, samo da ni dolgčas.
Kar že dolgo ni. Kaj je dolgčas? :P

Po enem norem poletju, ki je bil sicer delno zapoljnen z lekarništvom, ki je bilo za dva meseca moja službica, pa se je najdlo precej trnutkov za uživanje. :) Tako mi je torej uspelo slišati nekaj glasbenih poslastic (kar me je ravnokar spomnilo. Bo SIOL po Gorillaz Sound Systemu in Joss Stone poskušal z Box zadevo na Prešernovem trgu nadomestiti koncert? ) od Florence and the Machine v sklopu Mobitelovih koncertov, Paola Nutinija v Udinah, koncerta, ki je sicer bolj kot ne spominjal na savno, saj je bilo konkretnih 35 stopinj ob 21h, pa prištejemo k temu še brezvetrje in množico, pa smo nekje tam pri 50 stopinjah. Sam koncert je bil še vseeno fenomenalen, tako da bi najbrž lahko nehala z nerganjem.

Pa še Njoki Summer Festival, ki sicer pri meni dobi precejšno kritiko, saj so ga reševali le Elvis Jacksoni. Razkuhani njoki in  peneče se pivo niso plusi. Prav tako ne dolgočasni nastopi izvajalcev. ZEH. huge ZEH. Ni šlo brez slovenske glasbe, čisto nepričakovano sem naletela na Perota in Španske borce. Všečno, pa čeprav sem bila povsem neprimerne starosti, saj ej bila velika večina poslušalstva vsaj 10 let starejša. Ampak taka dejstva so povsem nepomembna. Pa še en super koncert vreden omembe, da ne bo cel odstavek kritike in  nepomembnih dejstev. Parov Stelar. Štejem za najbolši koncert poletja. Čeprav je bil jeseni. Mogoče prav zato, ker so spomini še sveži. No, kakorkoli.

Od kart na steni je še ena zanimiva. Navdušujoča. Odprtje stadiona Stožice. Ena boljših tekem… (ja, lažem, samo res je bil fenomenalen občutek navijat in vse ostalo na stadionu :) Pa še maturantski izlet na Sicilijo. Nekatere stvari so nepozabne. In neopisljivo nore :)

Torej. Iz poletja gremo v jesen. Iz potikanja po sončku za zaslone in večerne sprehode. Z Melodromi (ja, ker bom zamudila koncert se bom tolažila samo s tem… ) in njihovim Septembrom, dokler ne gremo v oktober.In pa s celo zbirko novih sezon najljubših nadaljevank, z nekaj starimi filmi in ogromnimi količinami čaja. Glede na to, da se prihodu jeseni ne morem izogniti, bi najbrž to lahko zdravila le z nakupovalno terapijo, pa še to šepa, saj mi letošnja kolekcija v vseh meni finančno dosegljivih zadevah ni všeč.

Tolažim se s Calvin Klein parfumom Eternity, iščem popolna vintage očalca in upam, da gre leto čimprej mimo. Ker so poleti spomini, ki ostanejo za večno.

  • Share/Bookmark

...komentar

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !