je baje depresiven. Ne, lažem, je depresiven. Ampak mogoče se je na naših novoletnih listah zaobljub (ki se jih meni tako, mimo vsega kar uspe držati. Čudeži, vem. ) znašlo tudi kaj podobnega kot:  ne bom slabe volje ali kaj podobnega ( sama si tega nisem zadala, delam na tem, da bom naslednji palček Grumpy iz Sneguljčice) . Rakete se še niso popolnoma umirile, čakajo nas še zapozneli prazniki ( jutri ponoči je še en božič.)

Sama niti ne obupujem zaradi januarja samega, temveč zaradi dvomestnih števil, ki sledijo minusu in prikazujejo kako moja energija odteka in na splošno spreminja mene v eno zlovoljno bitje, ki je k sreči brez energije, da ne dela traparij (samocenzura, lahko se vstavi kakšna druga beseda. )

Pa je napoved kar dobra, da bo že ta vikend dvomestno število brez minusa. Ne verjamem, res ne.

Zadnjič sem se sprehajala po centru Ljubljane, ki je bil osvežujoče prazen. Ljudje me ne motijo, zanimivo je videti praznino le dan ali dva po novem letu. Spet sem se s svojim prehitrim korakom lovila po ulicah, iskala svoje misli ter poiskušala prehiteti mraz. Očiščujče. To je tista mala seansa, ki jo rabijo moje misli, pa se le redko dokopljem do tega momenta ali dveh.

Pa še ena zadeva, ki je ustrezala občutku in mojemu koraku…

YouTube slika preogleda

Meh, ko smo že pri Ljubljani. Šla bi v Cubota. ali River house. Že dolgo ni bilo kakšnih kulinaričnih presežkov na jedilniku.

  • Share/Bookmark

...komentar

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !